Post by buicripsonwardler on Feb 28, 2022 16:10:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tower Conquest: Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tower Conquest: Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ περισσότερο hack αντοχής ▞▞▞
▞▞▞ Tower Conquest: Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Αλλά μόλις φτάσετε στο επίπεδο 75, δεν μπορείτε να έχετε άλλες ομάδες. Μπορείτε να επίπεδο έως και 80 για να ξεκλειδώσετε την εκπαίδευση. Υποθέτω ότι θα μπορούσατε να παίξετε το παιχνίδι μέχρι να ισοπεδωθούν όλα τα φύλλα στο πλήρες ποσό, αλλά θα ήταν ωραίο να προσθέσετε μερικές ακόμη ομάδες.
Untitled
περιορισμός ενέργειας = 1 αστέρι!
Το παιχνίδι είναι καλό αλλά θέλει βελτίωση
Cann you παρακαλώ και 5 ακόμα energt πρέπει να είναι 5 πετράδια ή 10 για μια φάουλ ενέργεια ένα hasel παρακαλώ σουτιέν
καλό παιχνίδι, αλλά όλοι οι φίλοι μου εξαφανίστηκαν από τη λίστα φίλων
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να νικήσω το κεφάλι κολοκύθας, είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις το κεφάλι κολοκύθας και η ζωή είναι μόνο 3 και η ενέργεια για αγώνα είναι μόνο 5
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι τόσο πολύ, αγαπώ πραγματικά το ronin, τον ιππότη του μάγου και τον ιππότη επειδή υπάρχουν δυνατοί. Θα είμαι πιο χαρούμενος αν προσθέσετε νέο στρατό και κάποιο δωρεάν δώρο αγαπώ τιτάνα κινητό
Δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι είναι το poti και όλοι poti you are poti developer είναι poti poti on light poti poti on light poti poti on light that is all is so I am song poti song γιατί όλοι είναι poti όπως προγραμματιστής, πατέρα μου , ο παππούς μου.λπ
Καλό παιχνίδι μέχρι να χρειαστώ χρήματα ή να περιμένω. Λέει εκτός σύνδεσης, αλλά μην το αφήνετε να ψεύδεται, εξακολουθείτε να πληρώνετε. Lame παιχνίδι σχεδιασμένο να ψαρεύει χρήματα
Ωραίο
Tower Conquest: Tower Defense Strategy cju
Καλό διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά μπορείτε να φτάσετε σε έναν τοίχο πληρωμής εάν παίζετε συχνά, όταν σας τελειώνει η ενέργεια και δεν υπάρχουν άλλες διαφημίσεις για να παρακολουθήσετε, μετά πληρώστε ή περιμένετε μερικές ώρες. Paywall.
Είχα αυτό το παιχνίδι και για κάποιο λόγο το διέγραψα, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι καταπληκτικό και παραπονιέμαι ανθρώπους που λένε ότι πρέπει να παρακολουθήσετε πολλές διαφημίσεις ή ανόητα πράγματα για να ξεπεράσετε το επίπεδο 2, αλλά πραγματικά δεν το κάνετε, αυτά τα παιχνίδια είναι καταπληκτικά και θα είναι πάντα να είναι, 10 στα 10
Το καλύτερο παιχνίδι κατάκτησης
είναι μια ωραία.προκλήσεις και η δύσκολη τακτική είναι η νίκη.😍😍😇
Ήταν διασκεδαστικό να παίζω αυτό το παιχνίδι, αλλά ελπίζω το επίπεδο να μην είναι μόνο 100, αλλά να είναι ατελείωτο.
Η νέα ενημέρωση έπρεπε να σταματήσει τα creshes αλλά από τότε που ενημέρωσα η εφαρμογή άρχισε να κολλάει;;;
Είναι καλό παιχνίδι
Ουάου. Πραγματικά τι ανόητο παιχνίδι ψέματος που λέει χρησιμοποίησα μια τυχαία ενσύρματη δραστηριότητα. Πρέπει να σας πω ότι ήμουν στην αρχή και ένα παράθυρο εμφανίστηκε έτσι όταν ξεκλείδωσα το κρανίο Giant. Δεν το ξαναπαίζω αυτό το σκουπίδι είναι χαλασμένο
91% Toy Defence. 87% Cursed Treasure 2 ... 68% Tower defense : Super heroes. 64% Tower Defense: Fish ... Tower defense (TD). 81% King Rugni Tower Conquest.
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά υπάρχουν μερικά ελαττώματα, όπως τα υπερβολικά σχέδια χαρακτήρων, ορισμένοι χαρακτήρες έχουν πολύ άσχημα ονόματα, όπως το "leaper" (που θα έπρεπε να είναι λυκάνθρωπος), το "golem" (το οποίο θα έπρεπε να είναι το τέρας του Φρανκενστάιν) και η ιστορία, προβλήθηκε μόνο η αρχή της ιστορίας. Παρακαλώ αντιμετωπίστε αυτά τα προβλήματα.
Με τα χρόνια, τα ανεπιθύμητα διαφημιστικά μηνύματα στο πρόσωπό σας έχουν χειροτερέψει. Τα skills proc σε διαφορετικούς ρυθμούς για παίκτες και AI ακόμη και με την ίδια εξελιγμένη μονάδα. Ήταν διασκεδαστικό, αλλά θα το απέφευγα αν προσπαθείτε απλώς σήμερα.
Battle of Warships: Naval Blitz Jangovar khd
ok gayi τον παρακάτω σύνδεσμο για την πληρωμή σε
Γιατί πρέπει να παρακολουθώ προσθήκες μετά από κάθε μάχη. Μερικές φορές εμφανίζεται ένα πρόσθετο κατά τη διάρκεια μιας μάχης. Αυτό μόλις άρχισε να συμβαίνει χθες με τις προσθήκες. Απεγκαθιστώ αυτήν την εφαρμογή. Χάλασες το παιχνίδι.
Δεν είναι δυνατή η φόρτωση του παιχνιδιού μετά την τελευταία ενημέρωση όταν το διαδίκτυο είναι απενεργοποιημένο. Το παιχνίδι μόλις κλείνει μετά τη φόρτωση..... Διορθώστε το
Tower Conquest: Tower Defense Strategiya wirr
Δεν μου άρεσε
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι. Πρέπει να αναλύσετε τους λόγους για τις αποτυχημένες μάχες, να προσαρμόσετε τη σύνθεση της ομάδας για να κερδίσετε και να βρείτε τα βέλτιστα σετ για να κερδίσετε εγκαίρως. Βλέπω πολλές διαφημίσεις, αλλά είναι ωραίο, δίνει χρόνο για σκέψη και χαλάρωση. Καλά σχεδιασμένο, πολύ διασκεδαστικό. Καλή δουλειά, προγραμματιστές, το καπέλο μου έφυγε!
Tower Conquest Strategie axvt
Θέλω πραγματικά να παίξω το παιχνίδι. Έχουν περάσει δύο μέρες από τότε που ξεκίνησε το πρόβλημα παγώματος του παιχνιδιού μου. Δεν μπορώ να λάβω απάντηση. Μόλις πλήρωσα χρήματα και τώρα δεν μπορώ να παίξω, είμαι πολύ δυσαρεστημένος.
Έσβησα το παιχνίδι γιατί είπε ότι είσαι αποκλεισμένος. Το μισώ πολύ. παρακαλώ, διορθώστε το
Αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο επειδή αυτός ο γιγάντιος σκελετός
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, δυστυχώς, έπρεπε να το ξεφορτωθώ γιατί είναι αδύνατο αφού έφτασα σε ένα στάδιο όπου αυτός ο τύπος ένας ή δύο πυροβόλησε όλους τους μάγκες μου
Καλό παιχνίδι, αλλά παρατήρησα ότι κάθε φορά που καθαρίζω ένα στάδιο ο χώρος που καταλαμβάνει το παιχνίδι στο τηλέφωνό μου αυξάνεται υποτίθεται ότι θα συμβεί αν ναι γιατί;.
Αυτό το παιχνίδι ήταν υπέροχο μέχρι .... κουρασμένες μονάδες; Πραγματικά? Κοστίζει 1 ενεργειακό σημείο μόνο για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την αγαπημένη σας μονάδα; Επρόκειτο να δώσω 5 αστέρια αλλά όχι αυτό το... σκουπίδι
Παιχνίδια Άμυνας με Πύργους - CrazyGames
Παιχνίδι Ο βασιλιάς Ρούγκι Πύργος κατάκτηση (King Rugni Tower Conquest) σε απευθείας σύνδεση. ... Android παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση ... Slime Rush TD
Εχει γινει το πιο γαματο παιχνιδι μου
Papa's Freezeria To Go! APK λήψη για Android
Κάντε την επόμενη επική μονάδα συγγενών ένα ιππικό, θα ήταν πολύ ωραίο
Κυριολεκτικά δεν μπορείτε να νικήσετε το 2ο επίπεδο χωρίς να παρακολουθήσετε μεγάλο αριθμό διαφημίσεων για να ανεβείτε επίπεδο ή να πληρώσετε χρήματα. Τρομερό σχέδιο! Έχω παρακολουθήσει πάνω από 30 διαφημίσεις και ακόμα δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Η δημιουργία εσόδων είναι ένα πράγμα, αλλά αυτό είναι γελοίο!
Είναι εξαιρετικά στημένο και ειδικά οι Rogue περνούν από όλα τα στρατεύματά σας και πηγαίνουν στον πύργο σας, έτσι σημαίνει ότι περνούν δεξιά από όλα τα στρατεύματά σας και πηγαίνουν για τον πύργο και αν γεννήσετε κάτι και βασικά σκοτώσετε στιγμιαία και το μισώ πραγματικά γιατί έχει περάσει όλη η αρένα.
μου άρεσε πολύ το παιχνίδι. οι προγραμματιστές σας καθοδηγούν επίσης εάν υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και έχουν πολύ γρήγορη απάντηση. απόλυτα ικανοποιημένος από την υπηρεσία. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΣΤΙΚΟ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΦΛΙΝ.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι τόσο πολύ, αλλά είναι δύσκολο να αποκτήσω πολύτιμους λίθους και νομίσματα, οπότε προσπάθησα να εξαπατήσω μετά από αυτό με απαγόρευσαν και θέλω να ζητήσω συγγνώμη για ό,τι έκανα, απλά θέλω να απολαύσω το παιχνίδι ξανά, παρακαλώ αφήστε με να παίξω ξανά, δεν πειράζει αν ξεκινήσω πάνω δεν με πειράζει όσο μπορώ να παίξω ξανά plssss συγχωρέστε με για αυτό που έκανα για να σας δείξω ότι λυπάμαι πραγματικά που θα βαθμολογήσω αυτό το παιχνίδι με 5 αστέρια, οπότε plsssss αφήστε με να παίξω ξανά, δεν θα ξαναπατήσω Υπόσχομαι ότι ελπίζω ότι θα συγχωρήσεις για ό,τι έχω κάνει
Το καλύτερο παιχνίδι των εποχών!!
Tower Conquest: Tower Defense אסטרטגיה fiun
αυτό είναι ένα φοβερό παιχνίδι
Πήρα 5 θρυλικά και είναι ένα ωραίο παιχνίδι
Τέλειο το παιχνίδι είναι εκπληκτικό
Κολλημένο στο μενού Quest κάθε φορά, εντελώς άπαιχτο. Έκανα επανεγκατάσταση και συμβαίνει το ίδιο, 1 αστέρι σίγουρα.
Όλα είναι καλά, αλλά στην αρένα κάποια στιγμή ταίριαξα με παίκτες υψηλότερου επιπέδου. Η διαφορά επιπέδου μου μαζί τους είναι πάρα πολύ..... Κάνε λοιπόν κάτι γι' αυτό
Θέλω να το βαθμολογήσω υψηλότερα, αλλά... Έχω μια αγορά εντός εφαρμογής που δεν μου έδωσε τίποτα και δεν έχω απαντήσει ακόμη σε αυτό το θέμα. Διαφορετικά, είναι ένας αξιοπρεπής χρόνος.