(Android/iOS) Ancient Planet Tower Defense Offline کدهای primogems نامحدود
Feb 28, 2022 16:25:43 GMT
Post by buicripsonwardler on Feb 28, 2022 16:25:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ancient Planet Tower Defense Offline ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ancient Planet Tower Defense Offline IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای primogems نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Ancient Planet Tower Defense Offline 2022 version ▞▞▞
فقط این بازی را دوست داشته باشید. یو پی اس های قدرتمند واقعاً عالی، حتی مجبور نیستید پول خرج کنید، فقط یک بازی فکری عالی روی ساعت ها و ساعت های زمان بازی نقشه ها. فقط آرزو می کنم که آنها قسمت 2 را با سطوح بیشتر یا سازنده سطح بسازند اما بازی را دوست داشته باشند.
Aaahh این بازی سعی دارد شما را به خرید جواهرات برای ارتقاء سوق دهد. اگر خرید نکنید شانسی برای ادامه دادن نیست.
این بازی قرار است شما را وادار کند که جواهری بخرید، اگر این کار را نکنید، بدون هیچ پیشرفتی در سطح خاصی گیر خواهید کرد.
بازی خوبی اما خیلی سخته
Ancient Planet Tower Defense Offline Stratégie mzvk
کص ابجیت با این بازیت
همه امکانات ما در حد باد بخورن میافتن. اونوقت باید پاره شیم تا جم بگیریم ارتقا بدیم
خوب اگه خوب بمونه
Mhe .... احساس می کند که اگر چیزها/چیزهایی را بخرید بسیار آسان تر است ... دریافت این احساس که ممکن است طرح/ایده باشد.
قطعا برخی از مسائل تعادل. د علاوه بر این، منحنی سختی خاموش است (طراحی سطح + شروع پول *)، یک سطح ممکن است بسیار دشوار باشد، یکی بعد از آن به طرز مضحکی آسان، سپس تقریباً غیرممکن است. *ویرایش: غلط املایی
باز هم یک بازی گاه به گاه با الگوی تاریک دیگر. حدود ده سطح سرگرم کننده است، سپس دشمنان بسیار زیاد و منابع بسیار کمی برای تکمیل سطوح بدون خریدهای درون بازی. خدا حافظ!
بنا به دلایلی، احساس میکنم در حالی که دارم این بازی را انجام میدهم، مالک یا سازنده یک درب پشتی داخل این بازی ساخته است تا به حریم خصوصی من نفوذ کند، وقتی آن را حذف کردم، چیزهای مشکوکی رخ داد، شاید این فقط پارانویای من باشد. آنقدر خوب نیست که بتوانم پول واقعی ام را بدست بیاورم.
داغغدغغوععفلا۵۵۵ابلرزلللل۵اوربرذعغلدالارللدغذبفر
بازی خوبیه و سرگرم کننده
من در شگفتم. کمی زمان می برد تا به آن عادت کنم، اما این بهترین TD است که من بازی کرده ام
بازی شایسته باید به سمت تراکنش های خرد کمتری سوق داده شود. اما سرگرم کننده است.
جالب است اما به نظر می رسد هر چه جلوتر می روید در نهایت باید برای بردن smh هزینه کنید این تنها نقطه ضعف دیگری است که من آن را دوست دارم
😊
من 3 بار به paywall رسیدم و اکنون در آخرین بخش سطوح هستم و حتی با خرج کردن هم نمی توانم پیشرفت کنم. من هر ارتقا و استفاده از بوست را دارم و هنوز نمی توانم برنده شوم. خیلی بد است زیرا بازی کردن آن سرگرم کننده است.
خوبه اما از این بهتر هم میتونه بشه یه ستاره کم دادم که روش کار کنید
باورنکردنی خسته کننده. این یک کلاهبرداری است. قبل از اینکه به دیوار سنگ زنی برخورد کنید، سه مرحله وارد خواهید شد. بهترین بخش، بازی تقلب خواهد کرد. من از همان طرحبندیهایی استفاده کردهام که سه ستاره به من دادند، اما از دست رفتم زیرا سکههای طلا سقوط نمیکنند. روزها را صرف آسیاب کردن سطوح مشابه برای جواهرات و سکه های طلا برای ارتقاء خواهید کرد تا بتوانید به مرحله بعدی بروید و یک هفته آسیاب کنید. هزینه ارتقاء بیش از 50 جواهر است و شما 5 یا 6 در هر سطح کامل دریافت خواهید کرد. از دست دادن و چیزی بدست نیاورد. بدترین مفهوم TD.
به معنای واقعی کلمه سطحی وجود دارد که آخرین موج را ارسال نمی کند. هیچ اتفاقی نمی افتد. نمیتونی ازش بگذری هیچ کس پاسخ نخواهد داد. آنها آن را به روز کردند و اکنون سطح دیگری از آن عبور نخواهد کرد. این چه نوع کلاهبرداری است؟
بازی کردن اگر غیرممکن باشد بدون پرداخت سخت است.
Ancient Planet Tower Defense Offline સ્ટ્રેટેજી skd
بد نیس فقط خیلی آسونه
بچه ها بازی جالبیه با این حال، این مضحک است که چگونه می خواهید بازیکنان با نقشه بعدی پیش بروند و به هر 3 ستاره در تمام مراحل نیاز دارید. فقط نمی خواهم بیشتر بازی کنم
سلام مرحله اش درسته سخته (که بازی رو جذاب میکنه)ولی الماس خیلی کم میده(نسبت به آپدیت سلاح ها و باز کردن سرزمین)☹️و من که دوتا سرزمین رو تموم کردم میگه برای اینکه سرزمین بعدی بری باید پول باشی که واقعا 😑است
بازی آبرومندانه بیش از حد کشش. نمی خواهید روی سکه ها کلیک کنید
Ancient Planet Tower Defense Offline Παιχνίδια στρατηγικής azq
بازی بسیار سرگرم کننده تا زمانی که به دیوار پرداخت. دشواری موشک های آسمان پس از ورود چند سیاره. رسیدن به آن زمان زیادی طول نمی کشد... بسیار ناراحت کننده
خوب هم ریدم توبازی ساختنتون کیریا باید یه جوری بسازین کل لولی نمونی هرکارکردم ردنشدش ن راهنمایی هیچی یعنی هم ریدم ب هم ساختنتون ک فقط حجم الکی باید بدی واس بازی کیریتون.
بازی را بدون پرداخت هیچ هزینه ای به پایان رساندید. برای به دست آوردن جواهرات کافی برای نیرو دادن به سلاح های اصلی شما، بازی طولانی و طولانی است، اما در نهایت می توانیم به آنجا برسیم. برای برنده شدن باید پول خود را بازپرداخت کنید و جواهرات مخصوص هر سطح را خرج کنید. این ترفند است.
انتخاب یک پاور آپ بدون کلیک تصادفی روی دیگری بسیار سخت است، و زمانی که من برای گزارش مشکل رفتم، شما را به جایی هدایت نمی کند مگر اینکه به بازی بازگردید. از لذت بخش به کاملا ناراضی تبدیل شد.
بد جالب نیستش
اصلا بازی خوبی نیست فقط چشم رو داغون میکنه
خوب حال
توجه همه متعصبان TD. این بازی باعث ایجاد خارش می شود و گرافیک رنگارنگ به همراه برخی موسیقی های جذاب فضایی، این معامله را مهر و موم می کند.
😕😕😕😕😕😟😟
خیلییییییییییییی خوبهههههههههههه
Crash Bandicoot: On the Run! Action fceg
پس از 5 نقشه اول، بازی خیلی سریع تبدیل به پولی برای بازی می شود، مگر اینکه بخواهید 5 نقشه اول را بارها و بارها تکرار کنید تا به اندازه کافی جواهرات بسازید و به بازی فعلی ادامه دهید.
بازی لیل عالی دریافت سنگهای قیمتی برای ارتقاء در ابتدا کمی مشکل است. اما با بازی بهتر می شود.
سرگرم کننده است اما جواهرات سبز شکاف را در بازی ایجاد می کند و شما را مجبور به خرید یا حذف می کند
قبلا خوب بود اکنون Pay2Win است. شما پولی پرداخت نمی کنید، پس از یک امتیاز نمی توانید برنده شوید.
عالیه هرکی دانلود نکنه دیوانه یه واقعا حرف نداری بازی جالبی هست من ک خدایش حال کردم دمت گرم با این بازی ک ساختن....پیشنهاد میکنم دانلود کنید اگ خوشتون اومد پنج ستاره بهش بدید..... شاپصر مشحد.... ایدی اینیستا شاپصر مشهد
مزخرف
بازی آرامشبخش TD، خوب است که میتوانید کریستالها را پرورش دهید و با آنها ارتقاء بخرید.
Ancient Planet Tower Defense Offline Strategiya nqs
بعد از باز کردن قفل بازی حفره نمیتوانید بازی رایگان انجام دهید.
بدترین بازی تا به حال آنها تقلب می کنند. شما را وادار کنید که همان مرحله را 50 بار بازی کنید سپس آنها شما را مجبور می کنند یک مرحله جلوتر بروید. ارتقا آنطور که باید کار نمی کند. همان قدرت بعد از ارتقا. لطفا نصب نکنید