Post by buicripsonwardler on Feb 28, 2022 16:31:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Go Escape! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Go Escape! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ نقاط بی نهایت را کد می کند ▞▞▞
▞▞▞ Go Escape! 2022 version ▞▞▞
مرحله آخر بهم می خورد و بسیار پر زرق و برق است
وقتی به پادکستها و اخبار گوش میدهم، بازی جالبی است! نیاز به سطوح بیشتر!
این یک بازی خوب برای گذراندن زمان است که شخصی در مورد چیزی صحبت می کند که برای شما مهم نیست، اما تبلیغات آزار دهنده هستند.
به بسیاری از موارد، خلاقیت نه چندان زیاد من توصیه نمی کنم
من بازی را در ابتدا دوست داشتم، اما منظورم از هر سطح، هر سطح یک تبلیغ است و غیرقابل رد شدن است. نه تنها به دلایلی من هنوز هم بدون اینترنت تبلیغات دریافت می کنم. 0 ستاره
این یک بازی متوسط با مفهومی خوب بود. برای من بازی کردن نسبتاً دشوار بود زیرا یک تاخیر مشخص وجود داشت که به این معنی بود که نمیتوانم از هوا بپرم که کمی به عادت کردن نیاز دارد. با این حال، من شک دارم که چنین چیزی برای همه اتفاق بیفتد، بنابراین حتما آن را امتحان کنید. موفق باشید در بازی 👍
WWAAYYYY به سختی برای یک و برای دو بیشتر اوقات به شما اجازه نمی دهد بپرید. کاش میتوانستم به ستارههای صفر امتیاز بدهم و نصب نکنم این اتلاف فضا و زمان است.
Go Escape! ארקייד tkj
بازی عالی تا دست اخر رفتم ولی کاش مراحلش بیشتر بود ممنون از سازنده
این بازی به من کمک میکند حتی با شکست خوردنم ناامید شوم، اما با این حال، من واقعاً بازی کردن را دوست دارم و امیدوارم به زودی سطوح بیشتری بیایند زیرا فقط در چند روز تمام سطوح 202 را به پایان رساندم.
یک بازی سرگرم کننده آزار دهنده، گیم پلی عالی. با این حال، چرا من به 3 ستاره امتیاز می دهم؟ برای 1.) با F**KIN STUPID، و منظور من احمقانه #آگهی هایی است که به طور خودکار پخش می شوند، اگر Lvl برنده شود/نه، مهم نیست چه شود!. F**KIN J3 در دیوار من!! Bouta SCREAM & RIP HAIR OUT!..100% FR..& 2.)دکمه +30 ارز؟ که به طور تصادفی در بالای ساعت ظاهر می شود (یکی دیگر...) تبلیغ برای Skip the Lvl، پس از از دست دادن B4 U، دوباره امتحان کنید. B.S است! مزخرفات واقعی که هیچ کاری نمی کنند. فقط آگهی نادا را تماشا کنید! XP
این یک بازی عالی است، تنها مشکل این است که مهم نیست، من نمیتوانم یک سطح را رد کنم. (وقتی یک سطح را از دست میدهید دکمهای وجود دارد که میگوید "پرش از سطح با تماشای یک افزوده" وجود دارد، هرچند که من کامل آن را تماشا میکنم. اضافه کنید هنوز باید رزومه رو کامل کنم 😡) و دقیقاً همان چیزی است که در مورد افزودن الماس وجود دارد. لطفا این مشکل را برطرف کنید!!!!!!!!
بنابراین من در حال حاضر به آن 1 ستاره می دهم زیرا حتی نمی توانم آن را بازی کنم ، اما وقتی واقعاً کار می کند ، مطمئناً برای من یک بازی 5 ستاره است! می گوید که رفع اشکال از نوامبر 2021 جدید است، اما صادقانه بگویم من حتی نمی توانم در یک سطح بازی کنم. کل برنامه رو روی من میبنده، حتی حذفش کردم و دوباره نصبش کردم، و هنوز هم همین مشکل رو دارم... لطفا بهتر بفرمایید / درستش کنید، این بازی وقتی واقعاً کار می کند خیلی دوپ است!!!
این بازی شگفت انگیز است اما یک اشکال دارد. من در سطح 86 هستم و وقتی پرش کنم مرا می کشد. نمی دانم گوشی من مشکلی دارد یا بازی؟ لطفا درستش کنید ممنون
سطح پرش را فشار دادم و کاری را که باید انجام میداد انجام داد، یک تبلیغ نشان داد، اما بعد از آن اجازه نداد سطح را رد کنم، بنابراین یک تبلیغ دیگر را تماشا کردم و دوباره من را مستقیماً به همان سطحی که گیر کرده بودم برگرداند.
Go Escape! Arcade htq
این بازی واقعا اعتیاد آور است اما هنوز یک بازی خوب است
من فکر می کنم که این یک بازی سرگرم کننده است و شما به بازی گیر می کنید و من آن را دوست دارم اما تبلیغات بسیار آزاردهنده می شوند 🙄 و هر وقت می گوید اگر تبلیغی را تماشا کنید 30 ستاره به شما می دهد اما اینطور نیست و خیلی آزار دهنده است مثل بیا زیر کانال من @ rylan gaming 🤪 😎 😜
بازی واقعی واقعاً خوب است، اما اگر بیش از دو بار بمیرید، یک adcome بالا میآید، واقعاً آزاردهنده میشود، اما به غیر از تبلیغات، بازی بسیار خوبی است.
Go Escape! Arcade qbqa
عالی من در ضرف کمتر از ۲۰روز این بتزی رو تموم کردم ودبه نظرم تو به روز رسانیش مرحله هاش رو بیشتر کنن
در ابتدا جالب بود، اما اخیراً وقتی روی صفحه ضربه می زنم تا توپ را پرتاب کنم، هیچ اتفاقی نمی افتد. همچنین یک بنر تبلیغاتی در پایین بازی وجود دارد که باید در جای دیگری قرار داده شود. نمیدانم چند بار وقتی روی صفحه ضربه میزنم به اشتباه روی تبلیغ ضربه میزنم که باعث از دست دادن من میشود.
من دوسش بعد از این که سلیقه ایه دارم چه نوع بازی هایی دوست دارین من همه نوع بازی هارو دارم و اینم بهشون اضافه میشه.
خوب
عالی هرچی بگم کم گفتم
اشکالی ندارد که می تواند خسته کننده و آزاردهنده باشد، اما به غیر از آن یک بازی خوب است.
این برنامه سرگرم کننده است، اما سطوح با ترامپولین واقعا سخت است، زیرا شما باید به روش خاصی به آنها ضربه بزنید، به خصوص سطح 119 من نمی توانم از آن عبور کنم.
Block Puzzle Quebra-cabeça nlvg
درست زمانی که میخواهید برنده شوید، یا وقتی صفحه را لمس میکنید، توپ نمیتواند بپرد.
من عاشق بازی هستم، اما سطح 39 غیرممکن است. من این کار را درست انجام می دهم، اما هر بار که به این نقطه می رسم که قرار است روی دومین چیزی که در حال حرکت است به سمت پایین بلغزید، همیشه من را به آخرین مرحله از سطحی که قرار است از روی میخ ها بپرید پایین می آورد، باعث مرگ من می شود. لطفا تغییر دهید. لطفاً از من نفرت نداشته باشید. باز هم من عاشق بازی هستم
سطوح سرگرم کننده و کنترل عالی. آزمون عالی مهارت بدون اینکه بیش از حد خسته کننده باشد. اگر 20 سطح اول را دوست دارید، برای حذف تبلیغات و پخش تمام 200 سطح هزینه پرداخت کنید.
سطح 2 کار نکرد، من آن را شکست دادم سپس مکث کرد و اجازه نداد به سطح بعدی بروم. بنابراین بعد از کمی تلاش منصرف شدم، سطح پرش را فشار دادم و رد نشد.. منتظر یک آگهی بودم و سطح را رد نکردم..
Go Escape! Arcade rth
این بازی عالی بوود من تموم مرحله هاشو تموم کردم
Go Escape – فرار کن عنوان یک بازی بسیار جذاب و سرگرم کننده در سبک بازی های آرکید است که توسط استودیو بازی سازی tastypill برای دستگاه های
این یک بازی بسیار سرگرم کننده و بسیار اعتیاد آور است. این یک بازی نسبتاً جدید است، بنابراین هنوز این تعداد سطح وجود ندارد و من همه آنهایی را که در دسترس هستند تکمیل کردم. این یکی از بزرگترین قاتلان زمان بوده است که در اطرافم دارم. در مواقعی که ضربه می زنم تاخیر وجود دارد، بنابراین این تنها دلیلی است که من به این 4 ستاره امتیاز می دهم.
این بازی عالی و دست سازندش درد نکنه واقعا عالی پیشنهاد میکنم حتما این بازی را بریزید